Actueel

Statenlid in Beeld - Ton Serlie (VVD)

29 maart 2020

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Wekelijks stelt een Statenlid zich voor. Deze week is dat Ton Serlie van de VVD.

Lees meer

Videoboodschap commissaris van de Koning Jetta Klijnsma

19 maart 2020

Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma heeft een videoboodschap opgenomen om alle inwoners van Drenthe een hart onder de riem te steken.

Lees meer

Statenlid in Beeld - Ceciel Mentink-Broekhuis (CDA)

18 maart 2020

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Statenlid Ceciel Mentink-Broekhuis van het CDA stelt zich voor.

Lees meer

Update: Statenvergadering 18 maart gaat niet door

16 maart 2020

Gezien de aanvullende maatregelen die genomen zijn om het Coronavirus in te dammen, is besloten om de Statenvergadering van 18 maart a.s. te laten vervallen.

Lees meer

Statenvergadering 18 maart gaat in minimale vorm door

13 maart 2020

Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM is besloten om de Statenvergadering van 18 maart 2020 in minimale vorm door te laten gaan. Dit betekent dat er vergaderd wordt zonder publiek. De vergadering zal live te volgen zijn op deze website.

Lees meer

Statenlid in Beeld - Ria Haan (GroenLinks)

06 maart 2020

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Wekelijks stelt een Statenlid zich voor. Deze week is dat Ria Haan van GroenLinks.

Lees meer

Rondvraag D66: Subsidieverordening

04 maart 2020

De fractie van D66 heeft in de vergadering van 4 maart een rondvraag gesteld aan het college van Gedeputeerde Staten over de subsidieverordening.

Lees meer

Rondvraag PVV: Zonneparken

04 maart 2020

Tijdens de commissievergadering van 4 maart heeft de PVV een rondvraag gesteld over zonneparken.

Lees meer

Rondvraag CU: Verdwijnen buslijn 84

03 maart 2020

De ChristenUnie heeft tijdens de commissievergadering van 4 maart een rondvraag gesteld over het verdwijnen van buslijn 84.

Lees meer