Het Drents parlement is verantwoordelijk voor de inhoud op de website https://drentsparlement.nl. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden op deze website. Toch kan het zijn dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Komt u informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar de redactie van deze website: r.louwsma@drentsparlement.nl. 

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u op een hyperlink naar zo'n externe site klikt, verlaat u de website van het Drents parlement en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor die site gelden. Het Drents parlement is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze sites wordt gepresenteerd.

Auteursrecht

Het Drents parlement bezit het auteursrecht op alle informatie die op https://drentsparlement.nl toegankelijk is gemaakt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. 

Ingezonden reacties

Bij ingezonden reacties op nieuwsberichten behoudt de redactie van het parlement zich het recht voor om een bericht te wijzigen, niet meteen te plaatsen of te weigeren. Tevens behoudt de redactie zich het recht voor om een al geplaatste reactie te wijzigen of te verwijderen. Discriminerende, kwetsende en beledigende teksten worden niet geplaatst.