search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/home_christenunie_304141
Wie zitten er in
het parlement? Bekijk

Afscheid commissievoorzitter Ton Serlie

Statenlid Ton Serlie neemt pas op 7 juli officieel afscheid van het Drents parlement, maar de voorzitter van de commissie Omgevingsbeleid werd op 16 juni al even in het zonnetje gezet door zijn collegavoorzitter Siemen Vegter. 

"Je hebt nu 6 jaar als commissievoorzitter gewerkt en we weten dat het werk van voorzitter hier in de Staten -en ik kan het weten- veel geduld, humor en uithoudingsvermogen vergt. We kunnen concluderen dat jij al deze eigenschappen bezit en daarom een uitstekende voorzitter bent geweest!"

Siemen Vegter stond in zijn speech stil bij de marathons die Ton Serlie gelopen heeft en de vele medailles die hij hierbij heeft ontvangen. 

"Echter één medaille heb je nog niet gekregen.... Ton heeft sinds 2015 tot aan vandaag 964 duizend en 273 seconden als commissievoorzitter zijn werk gedaan! Ik wil je daarvoor namens iedereen bedanken en zal je zo dadelijk daarvoor een medaille omhangen die je vandaag als eerbetoon van ons krijgt."

Afscheid Ton Serlie

De laatste Statenvergadering van Ton Serlie, Statenlid voor de VVD, is op 7 juli. Omdat hij gaat verhuizen naar de provincie Overijssel mag hij volgens de regels geen deel meer uitmaken van het Drents parlement. Ton Serlie zal worden opgevolg door Kees Vianen. Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen