W.M Meeuwissen-Dekker

W.M Meeuwissen-Dekker

Foto van W.M Meeuwissen-Dekker

Contact informatie

Logo van Provinciale Staten
Orgaan: Provinciale Staten Periode: van: tot: Website: www.drentsparlement.nl Functie: Statenlid
Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: tot: Website: drenthe.vvd.nl Functie: Fractievoorzitter
Logo van Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie
Commissie: Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie Periode: van: tot: Functie: Commissielid

Willemien Meeuwissen
Assen
Telefoon: 06-46644538

Willemien Meeuwissen (VVD) aan het woord:

"Als fractievoorzitter van de VVD zet ik mij in voor een nog mooier Drenthe. Waar het goed werken, wonen en recreëren is. Heel belangrijk is dat er meer banen komen in Drenthe. Daar zet ik mij voluit voor in. Banen worden niet gecreëerd door de overheid, maar door ondernemers. De rol van de Provincie is het scheppen van de randvoorwaarden, zoals een goede bereikbaarheid en ruimte voor ondernemers. Bijvoorbeeld voor boeren, recreatiebedrijven, het MKB en ZZP-ers. En minder knellende ruimtelijke ordening-regels. Wervende marketingacties. Lobby richting Den Haag en Brussel. Samenwerking met de buurregio’s.

Een belangrijk speerpunt voor mij is bovendien de realisatie van snel internet in heel Drenthe, dus ook in het buitengebied. Dit is een absolute randvoorwaarde voor een vitaal platteland. Hier maak ik mij sterk voor!

Ik ben getrouwd en heb drie dochters. De oudste studeert in Groningen, de andere twee wonen nog bij ons thuis in Assen. Ik werk bij GGZ Drenthe als manager van stafdiensten P&O, Leren&Ontwikkelen, ICT, Kwaliteit, Communicatie, Juridische zaken en Klachtafhandeling. Ook lever ik een bijdrage aan het doorvoeren van organisatieveranderingen. Als ik naast politiek, werk en gezin nog tijd over heb, bezoek ik graag een voorstelling in de Nieuwe Kolk, het Drents Museum, en culturele evenementen in de provincie. In het weekend vind je mij vaak in onze tuin: samen met mijn man leg ik die stap voor stap opnieuw aan. Na al het werk is het daar dan goed toeven: met een glaasje en een krantje in een ligstoel onder de magnolia."

 

 

 

 

Laatste tweets

 • W.M Meeuwissen-Dekker tweet:

  RT @vvddrenthe: VVD Drenthe: stikstofruimte behouden voor Drenthe “Er moet dringend nadere regelgeving komen voor landelijke en provincial…

  01-04-2020

 • W.M Meeuwissen-Dekker tweet:

  Goede opsomming! Lang leve dit waanzinnig georganiseerde land | De Volkskrant volkskrant.nl/columns-opinie…

  19-03-2020

 • W.M Meeuwissen-Dekker tweet:

  @MargrietBenak @JumboSupermarkt @vvddrenthe Hahaha zo komen ze weer van pas! Ook op ‘pole position’ in de supermarkt hamsterrace? 😁👍 succes!

  18-03-2020

 • W.M Meeuwissen-Dekker tweet:

  Fantastisch! ‘Op pole position’? Dat weet ik niet, maar wel handig! 😁👍 twitter.com/MargrietBenak/…

  18-03-2020

 • W.M Meeuwissen-Dekker tweet:

  Mij uit het hart gegrepen! Vreemd hoe sommige partijen doen alsof het om twee radicaal verschillende ondernemerssoo… twitter.com/i/web/status/1…

  27-02-2020

Meer tweets van W.M Meeuwissen-Dekker

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo

U kunt inloggen als raadslid:

wachtwoord vergeten?