W.M Meeuwissen-Dekker

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: W.M Meeuwissen-Dekker

Algemeen

Willemien Meeuwissen
Assen
Telefoon: 06-46644538

Willemien Meeuwissen (VVD) aan het woord:

"Als fractievoorzitter van de VVD zet ik mij in voor een Drenthe waar het goed werken, wonen en recreëren is. Waar we denken vanuit mogelijkheden en kansen. Waar we de schaarse ruimte optimaal benutten. Zodat onze unieke rust en ruimte behouden blijft maar er zeker ook volop mogelijkheden zijn voor ondernemers en organisaties om met elkaar onze samenleving te vormen én een goede boterham te verdienen. En daarnaast zet ik me ook graag in voor een provincie waar iets te beleven valt.

Vanwege de nuchterheid van de mensen voel ik me als noorderling goed thuis in Drenthe. Ook in de politiek kijk ik graag met die nuchtere blik naar zaken. Met oog voor de inwoners, hun behoeften en wensen. Graag ga ik met mensen in gesprek om er achter te komen hoe we Drenthe nog mooier kunnen maken.

Ik ben getrouwd met Albert Jan en samen hebben we drie dochters die het huis uit zijn. Ik werk als directeur bij Lentis GGZ, waar ik me samen met mijn collega’s inzet voor een kansrijker perspectief voor mensen met psychische problemen.

 

Als ik naast politiek, werk en gezin nog tijd over heb, bezoek ik graag een voorstelling in de Nieuwe Kolk, het Drents Museum, en culturele evenementen in de provincie. In het weekend vind je mij vaak in onze tuin: samen met mijn man leg ik die stap voor stap opnieuw aan. Na al het werk is het daar dan goed toeven: met een glaasje en een boekje in de ligstoel onder de magnolia."

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

Directeur bij Lentis

  

Onbezoldigde functies 

  • Voorzitter Stichting Statenfractie VVD Drenthe 
  • Bestuurder Stichting het Thorbeckefonds


 

 

 

Functie historie

2023

  • 29 mrt. 2023 - 12 jul. 2023 Statenlid, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens