G.J. Dikkers

Naam: G.J. Dikkers

Statenlid, Provinciale Staten
Fractielid, SP
g.dikkers@drentsparlement.nl
Statenlid Bekijk pagina

Algemeen

Greetje Dikkers
Tynaarlo
Telefoon: 06-51409712

Greetje Dikkers (SP) aan het woord:

"Ik woon inmiddels al bijna 20 jaar in Drenthe in het dorp Tynaarlo. Ik ben geboren in Twente, studeerde in Groningen, werk in Drenthe en ben “verknocht aan het Noorden”. Ik werk al bijna 30 jaar in het Middelbaar Beroepsonderwijs in Drenthe in verschillende functies. Ruim 10 jaar nu als projectleider voor projecten die gericht zijn op het verbeteren van kansen op diploma of werk voor jongeren en ouderen. Naast het werk is er steeds tijd geweest voor een actieve rol in verenigingen en bestuur.

Mijn drie studerende dochters wonen niet meer thuis en daarmee is er meer tijd gekomen voor de politiek. Als lid van de SP ben ik de laatste jaren al actief in de afdeling Tynaarlo en Aa en Hunze en sinds maart 2015 Statenlid in de Provinciale Staten van Drenthe voor de SP.

De SP is een partij waar je de politiek dicht bij de mensen blijft. We weten waar we voor staan en voor wie we staan. Dat het eerlijker en socialer kan en moet, daarvan zijn we overtuigd. Daarom is de SP (voor mij) de juiste partij. Hoe meer steun we krijgen des te groter de kans dat we ook waar kunnen maken waar we voor staan. Zo eenvoudig is het eigenlijk."

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

Geen

 

Onbezoldigde functies

Voorzitter Stichtingondersteuning fractie SP Drenthe 

 

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Statenlid, Provinciale Staten
  • Actieve functie Fractielid, SP
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens