Dhr. J.J. Baltes

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

Johan Baltes
Emmen
Telefoon: 06-53634376

Johan Baltes (VVD) aan het woord;

"Ik ben Johan Baltes, 55 jaar, 30 jaar getrouwd met Annemieke. Trotse ouders van onze 3 kinderen. Jordi, Adinda en Marielle zijn sinds hun studie allemaal de deur uit en leiden inmiddels hun eigen zelfstandige levens. We wonen al 25 jaar in Emmen. Ik werk met plezier en overtuiging aan de publieke zaak. Ik vind het een eer en genoegen om volksvertegenwoordiger te zijn en actief te participeren in het politieke bestuur van de provincie Drenthe. Ik ga mijn derde periode in als statenlid en ben daarnaast vice voorzitter van Provinciale Staten en tevens voorzitter van het Presidium. Als statenlid laat ik het liberale geluid horen als woordvoerder van de portefeuilles Water en  Verkeer& (openbaar) Vervoer.

In het dagelijks leven ben ik als zelfstandig ondernemer actief in mijn bedrijf Baltes Consultancy. Daar verleen ik diensten op het gebied van (interim)Management, Coaching en Mediation (www.baltesconsultancy.nl)

Naast werk en politiek ben ik graag thuis, met familie en vrienden genieten van het goede leven. Als er dan nog tijd over is sta ik op de tennisbaan."

 

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

Bestuursadviseur strategische projecten bij Lefier

Onbezoldigde functies

  • Lid adviesraad bewonersbedrijf Op Eigen Houtje
  • Bestuurslid stichting Fonds wonen met cultuur voor mensen

Functie historie

2019

  • Onbekend - 27 mrt. 2019 Statenlid, Provinciale Staten
  • Onbekend - 27 mrt. 2019 Vice-fractievoorzitter, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens