search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Werving Drents Panel in volle gang

Het Drents Panel zoekt nieuwe panelleden. De werving onder inwoners van Assen, Tynaarlo, Midden-Drenthe en Noordenveld is inmiddels in volle gang. Op dit moment hebben al ruim 1.200 nieuwe panelleden zich aangemeld. Het Panel telt daarmee nu al 2.200 panelleden. Heeft u ook een uitnodiging ontvangen? Doe mee en laat uw mening horen!

Klik hier om je aan te melden voor het Drents Panel.

Wat is het Drents Panel

Het Drents Panel is een online inwonerspanel met mensen uit de hele provincie. Het panel is een dwarsdoorsnede van de Drentse bevolking van 18 jaar en ouder en is daarmee een uniek onderzoeksinstrument in Drenthe. Het Drents panel is een initiatief van het Drents parlement en kenniscentrum Trendbureau Drenthe. In deze lichting werven we inwoners van de gemeenten Assen, Tynaarlo, Midden-Drenthe en Noordenveld. In het najaar zullen we in andere delen van Drenthe nieuwe panelleden werven.

Panelleden worden meerdere keren per jaar gevraagd naar hun mening over actuele onderwerpen die impact hebben op de Drents samenleving, zoals zorg, leefbaarheid en de effecten van de coronapandemie. De beantwoording van de vragen kost per keer ongeveer 10 minutenDe resultaten van de onderzoeken worden gebruikt door de provincie Drenthe en Drentse gemeenten als input voor het maken en aanscherpen van beleid.

Privacy

Omdat het panel een dwarsdoorsnede is van de Drentse bevolking, kunnen mensen zich niet zelf aanmelden. Iedereen die een brief heeft ontvangen, is van harte uitgenodigd om lid te worden van het Drents Panel. Uiteraard waarborgen wij de privacy van alle deelnemers volgens de AVG-wetgeving. Persoonlijke gegevens en de antwoorden die men geeft bij het invullen van de enquêtes worden vertrouwelijk behandeld door het Drents parlement en Trendbureau Drenthe. De onderzoeksresultaten zijn niet te herleiden tot individuele panelleden.

Inwoners die geen uitnodiging voor deelname hebben ontvangen, kunnen alsnog op de hoogte blijven van de resultaten. Zij kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het Drents Panel.

Vragen over deelname?

Heeft u vragen over deelname aan het Drents Panel? Misschien staat het antwoord bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan contact op via info@trendbureau.nl of 050-5770101. 

Logo Drents Panel

 

 

 

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen