search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Drenthe stemt, Drenthe klikt

Hoe klik jij met Drenthe? Dat is de vraag die centraal staat in de fotowedstrijd die op 27 februari van start is gegaan.

Drenthe is een prachtige provincie waar het prettig wonen, werken en leven is. Het Drents parlement roept op om een foto te delen van jouw favoriete plek in Drenthe, dé plek waar jij de beste klik met Drenthe voelt. Dat kan je luie stoel voor de open haard zijn, de voetbalclub, op het terras, in je achtertuin of dat ene plekje op de hei waar de zon altijd lijkt te schijnen.

Drenthe klikt

Hoe doe je mee? 

Meedoen kan via Facebook en Instagram. Je volgt het Drents parlement, deelt jouw mooiste, leukste of meest creatieve foto en gebruikt de hashtag #Drentheklikt. Doe mee en wie weet win jij wel een professionele fotoshoot of maak je kans op de publieksprijs voor de foto met de meeste likes. Lees de voorwaarden op www.drenthestemt.nl

De fotowedstrijd loopt tot 20 maart, de dag van de provinciale verkiezingen.

Verkiezingen

Laat niet alleen je mooiste foto zien, maar laat op 20 maart ook je stem horen voor Drenthe! Wil je meer weten over de provinciale verkiezingen? Kijk dan op de website www.drenthestemt.nl of hou de Facebook-, Instagram-, en Twitterpagina van het Drents parlement in de gaten.

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen