Winnaar "Drenthe Klikt" op pad met Marcel J. de Jong

Gepubliceerd op: 30 april 2019 14:04

Tom Dragstra won met zijn foto van natuurgebied de Olde Kene de fotowedstrijd 'Drenthe Klikt'. Zijn prijs was een dag meelopen met professioneel fotograaf Marcel Jurian de Jong.

"Afgelopen maandagmorgen ben ik door hem bij mij thuis opgehaald. Marcel Jurian had een foto opdracht in Coevorden en ik mocht mee lopen. Hoe leuk!! Dus ik kon mee klikken met mijn eigen camera en kreeg dan links en rechts wat tips van Marcel Jurian.

Drenthe Klikt - winnaar

In het centrum van Coevorden hebben we er samen flink op los geklikt. Van Marcel Jurian kreeg ik feedback op mijn foto's en tips om ze spannender te maken en ook ik kreeg een opdracht om mijn fotografie anders aan te pakken.

Ik vond het een super ervaring, buiten het feit dat het enorm gezellig en leuk was, heb ik heb er enorm veel van opgestoken en ik ga zeker zijn tips en trics toepassen in mijn eigen fotografie.

Drenthe klikt - foto

Drenthe klikt - foto 2

Bij thuiskomst hebben we afgesproken dat ik een selectie van mijn mooiste foto's nog even toe zou sturen. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Een reactie kwam er al snel: "Wow, fijne selectie foto's! Ziet er goed uit." Een compliment waar ik echt enorm blij mee ben!!

Kortom een hele geslaagde dag, vond het echt super leuk en heb er echt enorm van genoten!!!

Drenthe klikt - Tom en Marcel