search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Vergadering van de commissie Omgevingsbeleid

Op woensdag 16 september vindt een vergadering plaats van de commissie Omgevingsbeleid. De vergadering start om 9.00 uur en vindt plaats in de Statenzaal van het provinciehuis.

Op de agenda staan onder andere de 'concept RES (regionale energiestrategie) Regio Drenthe' en een onderzoek naar draagvlak en participatie in de Drentse energietransitie. 

Aangepast vergaderen

Sinds kort vinden er weer fysieke vergaderingen plaats op het provinciehuis. De Statenzaal is zo ingericht, dat vergaderen volgens de RIVM-richtlijnen mogelijk is.

Publiek is welkom, maar de ruimte is beperkt. Wil je bij een vergadering aanwezig zijn, neem dan contact op met de Statengriffie via statengriffie@drentsparlement.nl / 0592-365519.

Gerelateerd nieuws

Nieuws 31 augustus 2020

Drents parlement hervat fysiek vergaderen, in aangepaste Statenzaal

Het Drents parlement gaat weer fysiek vergaderen in het provinciehuis in Assen. Sinds maart vergaderde het parlement uitsluitend digitaal vanwege de coronacrisis. De Statenzaal is nu zo ingericht dat vergaderen volgens de RIVM-richtlijnen mogelijk is. De eerste fysieke vergadering vindt plaats op woensdag 9 september. Lees verder in: Drents parlement hervat fysiek vergaderen, in aangepaste Statenzaal MEER

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen