search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Statenlid in Beeld - Kees Vianen (VVD)

Op woensdag 7 juli 2021 is Kees Vianen geïnstalleerd als Statenlid voor de fractie van de VVD. Wie is Kees en waar zet hij zich de komende jaren voor in? In 'Statenlid in Beeld' stelt Kees zich voor.

Statenlid in Beeld - Kees Vianen

Waarom zit je in de politiek?

Ik wil graag bijdragen aan een nog mooier Drenthe waar je kunt wonen, werken en recreëren. Ik denk dat dit het beste kan door actief te zijn in de politiek omdat je bezig bent met beleid en plannen die echt impact hebben op onze mooie provincie.

Hoe kijk je terug op de afgelopen periode?

De afgelopen periode was natuurlijk erg bijzonder vanwege de coronapandemie. Gelukkig krijgen we steeds meer vrijheid, maar dat is wel echt even anders geweest. De pandemie heeft ook dingen in versnelling gebracht zoals digitaal werken. Maar ik ben, ondanks dat digitaal werken veel voordelen kent, wel erg blij dat we steeds meer dingen fysiek kunnen doen.

Waar ga je je de komende jaren hard voor maken?

Ik ga me er voor inzetten dat het beleid en de plannen die gemaakt worden bijdragen aan een nog mooier Drenthe. Als woordvoerder financiën let ik uiteraard ook goed op de centen van de Drenten. Daarnaast ben ik ook woordvoerder voor sport en zet ik me er voor in dat de provincie Drenthe bij uitstek de provincie is om te sporten.

Waarom een voetbal?

Voetbal is mijn passie. Ik kijk ontzettend graag naar voetbalwedstrijden en vind het ook leuk om zelf een balletje te trappen bij mijn voetbalvereniging Asser Boys.

Over Kees Vianen

Samen met zijn vriendin woont Kees Vianen (28) in Assen. Kees werkt als adviseur duurzaamheid en onderwijs bij Bouwend Nederland. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met familie, vrienden en zijn vriendin.

Gerelateerd nieuws

Nieuws 06 december 2020

Statenlid in Beeld - Nico Uppelschoten (PVV)

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Statenlid Nico Uppelschoten van de PVV stelt zich voor. Lees verder in: Statenlid in Beeld - Nico Uppelschoten (PVV) MEER

Nieuws 22 november 2020

Statenlid in Beeld - Wim Moinat (SP)

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Statenlid Wim Moinat van de SP stelt zich voor. Lees verder in: Statenlid in Beeld - Wim Moinat (SP) MEER

Nieuws 01 november 2020

Statenlid in Beeld - Bart van Dekken (CDA)

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Statenlid Bart van Dekken van het CDA stelt zich voor. Lees verder in: Statenlid in Beeld - Bart van Dekken (CDA) MEER

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen