search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Statenlid in Beeld - Frank Duut (OpDrenthe)

Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in het Drents parlement? Wekelijks stelt een Statenlid zich voor. Deze week is dat Frank Duut van OpDrenthe.

Statenlid in Beeld - Frank Duut

 

Waarom zit je in de politiek?

Linksom of rechtsom, in de politiek wordt de inhoud, vorm en route van onze samenleving bepaald. Om daar een bijdrage aan te leveren is niet alleen belangrijk voor mij, maar is ook een boeiende en inhoudsvolle besteding van mijn bestaan.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 6 maanden?

Met gemengde gevoelens, omdat we moesten wisselen van politieke partij. Toch was die periode ook weer leerzaam en heeft bevestigd dat een mens nooit te oud is om te leren.

Waar ga je je de komende vier jaar hard voor maken?

Voor het direct betrekken van de Drenten bij de politiek. Wij gaan bij belangrijke onderwerpen via sociale media de mensen vragen om op onze site te reageren op een stelling. Als er een duidelijke meerderheid is voor een richting, dan zullen wij daarnaar handelen in de politieke arena. Met andere woorden: OpDrenthe luistert wel! Zo proberen we om de politiek weer dichter bij de mensen te brengen.

Waarom een formule 1 racewagen?

De beste Formule 1 coureur van de wereld zal nooit winnen als er geen kwalitatief hoogwaardig team achter staat dat weet hoe samen te werken, integer en betrouwbaar is en het beste uit elkaar weet te halen. Precies hetzelfde geldt voor de politiek en politieke partijen. Samengevat draait het dus altijd om maar één ding: kwaliteit!

Over Frank Duut

Frank Duut is in 1951 in Appingedam geboren en woont met zijn vrouw Truus van der Kaap inmiddels bijna 50 jaar in Assen. Ze hebben twee uitwonende kinderen. Frank heeft altijd gewerkt in de wereld van PR en communicatie en doet dat nog steeds. Zijn hobby's zijn lezen, geschiedenis en Formule 1.

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen