search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

PvdA: "Grüne Woche"

Op 21 januari heeft de fractie van de PvdA schriftelijke vragen gesteld over de Grüne Woche.

"Vrijdag ontvingen we een persbericht over een bezoek van de minister met de Noordelijke gedeputeerden aan de Grüne Woche. Het persbericht beschreef, in zeer positieve woorden, de groei van de toch al enorme export van Nederlandse landbouwproducten. Tot onze verbazing repte het persbericht met geen woord over de verduurzaming van de agrarische sector. Dat terwijl, zoals bekend, de economische groei van de landbouwsector een zware wissel trekt op ons landschap, het milieu, de natuur en de biodiversiteit.

Wij willen graag van het college horen wat, behalve publiciteit en netwerken, de opbrengst van het bezoek van onze gedeputeerde aan de Grüne Woche is.

  1. Welke nieuwe ideeën voor een verduurzaming van de Drentse agrarische sector heeft de gedeputeerde meegenomen van de Grüne Woche? Welke ontwikkelingen op dat vlak bieden mogelijkheden voor Drenthe?
  2. Tijdens de Grüne Woche was er ook aandacht voor biobrandstof. Welke inzichten over de productie en het gebruik van biobrandstof heeft de gedeputeerde meegenomen? Welke ontwikkelingen op dat vlak bieden mogelijkheden voor Drenthe?

Met vriendelijke groet,

namens Statenfractie PvdA Drenthe,

Maaike Bakker"

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen