search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Leo van Eerten mee naar Prinsjesdag

Nog één week en dan is het zover! Leo van Eerten uit Meppel - prijswinnaar van de fotowedstrijd 'Hoe ziet jouw Drenthe eruit?' - zal dan zijn 1e prijs 'in ontvangst nemen': mee met de commissaris van de Koning naar Prinsjesdag. Samen met zijn partner Simone reist Leo op 15 september af naar Den Haag. "Prachtige jurk met sjiek hoedje en een nieuw pak zijn gekocht. We hebben er zin in!"

Leo won in maart 2015 de fotowedstrijd 'Hoe ziet jouw Drenthe eruit?' Vooral de motivatie bij de foto maakte indruk op de jury. "De foto is gemaakt op weg naar mijn werk. Er is maar één provincie waar goed werken, wonen, verblijven, rust, ruimte en natuur zo dicht bij elkaar kunnen liggen. En dat is Drenthe."

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd 'Hoe ziet jouw Drenthe eruit?'

Op 18 maart vonden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Onderdeel van de verkiezingscampagne was de fotowedstrijd 'Hoe ziet jouw Drenthe eruit?'.  Inwoners van Drenthe zijn met de fotowedstrijd opgeroepen om op de facebookpagina een foto in te sturen van juist dát aspect van Drenthe dat hun hart sneller doet kloppen. Met een korte motivatie konden ze beschrijven waarom ze juist die foto instuurden. In totaal dongen 104 inzendingen mee naar de hoofdprijs. 

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen