search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Drents parlement over begroting 2016

Op woensdag 28 oktober is in de commissievergadering gesproken over de begroting 2016. Tijdens de Statenvergadering van 11 november neemt het Drents parlement hierover een besluit. De vergadering start om 9.30 en vindt plaats in de Statenzaal van het provinciehuis. 

Wilt u weten wat de plannen van het college zijn voor 2016? De digitale editie van Drenthe Dichtbij presenteert op een heldere manier de speerpunten uit de begroting. De hele begroting is te downloaden op de website van de provincie. 

Begroting Drenthe Dichtbij 

Algemene beschouwingen

Naast de begroting staan ook de Algemene beschouwingen op de agenda. De Algemene  beschouwingen zijn ieder jaar een belangrijk moment voor het Drents parlement.  De fractievoorzitters debatteren dan met elkaar én met het college van Gedeputeerde Staten over het beleid van de komende jaren. 

Gerelateerd nieuws

Besluit 01 juli 2016

Parlement stemt in met Voorjaarsnota

In de vergadering van 1 juli heeft het parlement ingestemd met de Voorjaarsnota 2015. De voorjaarsnota is het beleidsmatige en financiële startpunt van de werkzaamheden van het nieuwe college. Lees verder in: Parlement stemt in met Voorjaarsnota MEER

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen