search

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken

/afbeelding/header_pvda_301608

Commissievergadering Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie

Op woensdag 9 september vergadert de commissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie. Op de agenda staat onder andere de Cultuurnota 2021-2024. De vergadering start om 9.00 uur en vindt plaats in de Statenzaal van het provinciehuis.

Aangepast vergaderen

De vergadering van 9 september is weer de eerste fysieke vergadering op het provinciehuis. Sinds maart vergaderde het Drents parlement digitaal vanwege de coronacrisis. De komende week wordt de Statenzaal zo ingericht, dat vergaderen volgens de RIVM-richtlijnen mogelijk is.

Publiek is welkom, maar de ruimte in de zaal is beperkt. Wil je bij de vergadering aanwezig zijn, neem dan contact op met de Statengriffie via statengriffie@drentsparlement.nl of 0592-365519. De vergadering is ook te volgen via een livestream op de homepage van deze website.  

 

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuws 31 augustus 2020

Drents parlement hervat fysiek vergaderen, in aangepaste Statenzaal

Het Drents parlement gaat weer fysiek vergaderen in het provinciehuis in Assen. Sinds maart vergaderde het parlement uitsluitend digitaal vanwege de coronacrisis. De Statenzaal is nu zo ingericht dat vergaderen volgens de RIVM-richtlijnen mogelijk is. De eerste fysieke vergadering vindt plaats op woensdag 9 september. Lees verder in: Drents parlement hervat fysiek vergaderen, in aangepaste Statenzaal MEER

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo
Inloggen