T.P. Blinde

JA21 Fractievoorzitter Actief sinds 03 feb. 2021 Bekijk pagina

Algemeen

Thomas Blinde
Roden
Telefoon: 06-14453655

Thomas Blinde (JA21) aan het woord:

"Als fractievoorzitter van JA21 Drenthe zet ik mij in voor behoud van de prachtige Drentse omgeving, een sterk platteland en veel werkgelegenheid. Het onderscheidend vermogen van Drenthe ligt in haar schoonheid, natuur en innovatieve maakindustrie. Daarbij is de rol van de provincie zeer beperkt. Het is aan de provincie om zich voornamelijk tot haar kerntaken te beperken en ondernemers daardoor vrijheid te geven. Zo worden banen immers gecreëerd: door inwoners vrij te laten en creativiteit de ruimte krijgt. Ook zet ik mij in tegen de opkomende drugsproductie in Drenthe. Internationaal drugscriminelen weten ons steeds beter te vinden met hun synthetische drugsproductie. Daar willen wij als law-and-order partij een eind aan maken.     

 

Ik ben getrouwd met mijn vrouw Rowan met wie ik een zoon heb. Met z’n drieën wonen wij in Roden. Een prachtig dorp in de kop van Drenthe met veel groen en ondernemende inwoners. Daar passen we goed tussen, aangezien we erg gesteld zijn op de mooie omgeving en beide werkzaam zijn in het familiebedrijf. 

Ik ben een commerciële jongen met zeer veel drive. Na mijn studie aan de RuG heb ik ook diverse commerciële en leidinggevende functies bekleed. Echter, als je zo eigenwijs bent als ik, dan kan het bijna niet anders dan dat je op een dag voor jezelf bezig gaat."

 


 

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

Accountmanager ICT bij 'Tot maandag'

Onbezoldigde functie

Bestuurslid Vereniging voor Ouders Couveusekinderen

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 03 feb. 2021 Fractievoorzitter, JA21
  • Actieve functie Statenlid, Provinciale Staten
  • Actieve functie Commissielid, Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie

2021

  • 03 dec. 2020 - 02 feb. 2021 Fractievoorzitter, Onafhankelijke Statenleden

2020

  • Onbekend - 02 dec. 2020 Statenlid, Forum voor Democratie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens