N.A. Uppelschoten

Naam: N.A. Uppelschoten

Statenlid, Provinciale Staten
Fractievoorzitter, PVV
n.uppelschoten@drentsparlement.nl
Statenlid Bekijk pagina

Algemeen

Nico Uppelschoten
Eelde
Telefoon: 06-22933409

Nico Uppelschoten (PVV) aan het woord:

"Mijn naam is Nico Uppelschoten. Ik ben gehuwd, heb twee kinderen en vier kleinkinderen. Mijn hele leven ben ik werkzaam geweest in het onderwijs: docent, begeleider, rector, lid College van Bestuur MBO College, Unesco.

Pas na mijn pensionering ben ik actief geworden in de politiek. Dit vanwege de afkeer van de politiek en de politici die ik had opgedaan in mijn werkzame leven. Ik probeer de stem van de mensen die afgehaakt zijn te verwoorden. Deze mensen hebben het over het gevaar van de islam, de Jihadisten, de bedreiging van de enorme toestroom politieke en economische vluchtelingen, windmolens, de onzin van Europa en het gedram van de milieu-activisten. De politiek moet weer verwoorden wat de kiezers willen en niet wat de politici leuk vinden.

Na 4 jaar in de Staten blijft mijn afkeer groot en blijkt het heel moeilijk iets te veranderen/verbeteren. Desondanks blijf ik het van binnenuit proberen, want roepen van de zijlijn dat er iets moet veranderen levert nog minder op.

Naast het werk als Statenlid, probeer ik veel te reizen om zelf te zien en te voelen wat zich elders in Europa en in de wereld afspeelt."

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

Geen

Onbezoldigde functie

Geen

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Statenlid, Provinciale Staten
  • Actieve functie Fractievoorzitter, PVV
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Stemmingen

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens