H.T. Haan

H.T. Haan

Foto van H.T. Haan

Contact informatie

Logo van Provinciale Staten
Orgaan: Provinciale Staten Periode: van: tot: Website: www.drentsparlement.nl Functie: Statenlid
Logo van GroenLinks
Fractie: GroenLinks Periode: van: tot: Website: drenthe.groenlinks.nl/ Functie: Penningmeester
Logo van Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie
Commissie: Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie Periode: van: tot: Functie: Commissielid

Ria Haan
Assen
Telefoon: 06-36181681

Ria Haan (GroenLinks) aan het woord:

“Ik heb een ruime werkervaring op het gebied van administratie, boekhouding en thuiszorg. Naast betaald werk, ben ik ook altijd actief gebleven als vrijwilliger. Ik ben me steeds meer gaan richten op de thema’s leefbaarheid, zorg, participatie en het VN-verdrag. Voor mij is dat een manier om er aan bij te dragen dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen binnen de samenleving. De afgelopen jaren was ik onder meer voorzitter van een wijkforum en secretaris van de Participatieraad Assen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren om respect te hebben voor elkaar en voor de natuur. Naast ambassadeur van Nederland Schoon, was ik daarom actief in de organisatie en uitvoering van natuurspelweken, zwerfvuilacties, etc.

Ik wil stimuleren dat mensen zich betrokken voelen bij het werk van de provincie en dat politiek laagdrempelig moet zijn. Dat is voor mij een extra reden om met veel plezier en inzet aan de slag te zijn binnen de nieuwe fractie van GroenLinks Drenthe!”

Kandidatencommissie GroenLinks Drenthe: "What you see, is what you get. Dat is wat ons aanspreekt. Ria is authentiek en écht en dat zal kiezers aanspreken. Ze heeft een actief netwerk en is een verbinder. De cursus vrouwen in de politiek is voor haar het aanjaagmoment geweest. Ria is het type mens van gewoon en begrijpelijk taalgebruik. Met de voeten in de klei laat zij zichzelf zien met de volgende woorden: Veerkracht.......eigenwaarde.......zelfreflectie.


 

 

 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: H.T. Haan

  RT @psdrenthe: Na de zomervakantie zetten we de deuren van het provinciehuis weer open voor leerlingen! In de afgelopen week hebben de scho…

  24-06-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: H.T. Haan

  @LauraBromet Deltaplan van het Noorden biedt ook veel mogelijkheid tot bouwen, in combinatie met goede bereikbaarheid van het OV.

  23-06-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: H.T. Haan

  RT @Lisawesterveld: Door de lockdown hebben we ervaren hoe het is om nergens naartoe te kunnen. Laten we er nu voor zorgen dat de samenle…

  18-06-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: H.T. Haan

  RT @GL_Assen: Duidelijk verhaal van @Karin_Dekker #genuanceerd #draagvlak #participatie #geendwang 👍

  12-06-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: H.T. Haan

  RT @CdkDrenthe: Vandaag hijsen we in heel Drenthe de vlag, als eerbetoon aan alle zorgmedewerkers die in coronatijd zo keihard hebben gewer…

  07-06-2021

Meer tweets van H.T. Haan

U kunt inloggen als raadslid:

wachtwoord vergeten?