G. Serlie

G. Serlie

Foto van G. Serlie

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Ton Serlie 
Dalen
Telefoon: 06-53847064

Ton Serlie (VVD) aan het woord:

"Geboren te Koudekerk aan den Rijn (ZH). Maar woont in Drenthe sinds 1979. Maakte in Emmen de middelbare school af. Studeerde in Twente en heeft daar aansluitend 10 jaar gewoond. Is sinds 2001 weer terug in Drenthe. Bedrijfseconoom, werkzaam als compliance officer. Houdt zich bezig met wet- en regelgeving voor banken, integriteit en criminaliteit. Is gehuwd, heeft 3 kinderen.

Was bijna 20 jaar raadslid in verschillende 2 gemeenten, waarvan 8 jaar fractievoorzitter. Is vooral geïnteresseeerd in financiën, belastingen, economie, werk, bestuur, HRM & ICT. Politiek en het openbaar bestuur hebben zijn interesse. Maar kan na 20 jaar gemeente daar niet zoveel meer leren. Vandaar de overstap naar de Provincie.

Met regelgeving is het zo dat verantwoordelijke mensen de regels niet nodig hebben en de onverantwoordelijken zich er niet aan houden. In dat licht bezien is minimalisering van regelgeving een goed streven. Dat streven vindt hij terug bij de VVD. Wil dus de VVD zo sterk maken, dat we voldoende invloed hebben op de sanering van wetten, regels en overheidsinvloeden.

 

Laatste tweets

 • Profielfoto van Twitteraccount: G. Serlie

  @chris_stoffer Ná invoering van een kiesdrempel!

  22-09-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: G. Serlie

  rabobank.jobs/nl/vacature/gl…

  20-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: G. Serlie

  RT @SweeneyABC: Frontier passenger allegedly touched 2 flight attendants breasts, then screamed his parents are worth $2 million, before p…

  04-08-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: G. Serlie

  @elliever ???

  24-07-2021

 • Profielfoto van Twitteraccount: G. Serlie

  Exact drie jaar na de promotie degradeert FC Emmen weer - #rtvdrenthe Jammer, sprookje voorbij. Maar volgend jaar… twitter.com/i/web/status/1…

  20-05-2021

Meer tweets van G. Serlie

U kunt inloggen als raadslid:

wachtwoord vergeten?