F.P. Duut

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: F.P. Duut

Algemeen

Frank Duut
Assen
Telefoon: 06-22007329

Frank Duut (JA21) aan het woord:

"Linksom of rechtsom, in de politiek wordt de inhoud, vorm en route van onze samenleving bepaald. Om daar een bijdrage aan te leveren is niet alleen belangrijk voor mij, maar is ook een boeiende en inhoudsvolle besteding van mijn bestaan.

De afgelopen periode was een periode waarin we op zoek zijn geweest naar een nieuwe politieke omgeving. Die hebben we gelukkig gevonden in de eveneens nieuwe partij JA21. De politieke basis van JA21 komt loepzuiver overeen met onze liberaal-conservatieve opvattingen. En zo’n jonge partij met vooral jonge mensen die graag willen leren van anderen, is niet alleen een verademing maar ook zeer inspirerend.

Ik ga me de komende periode hard maken voor het realiseren van de doelstellingen van JA21. Dat is niet eenvoudig in de huidige politieke verhoudingen, maar de uitdaging is boeiend en zal ons naar mijn overtuiging nog ver kunnen brengen. Kenmerk van onze politieke lijn is om met realisme en nuchterheid de samenleving beter te maken voor alle Drenten. Wij kiezen dan voor minder theoretische utopieën en meer realisme.

Ik ben in 1951 in Appingedam geboren en woon met mijn vrouw Truus van der Kaap inmiddels 50 jaar in Assen. We hebben twee uitwonende kinderen. Ik heb altijd gewerkt in de wereld van PR en communicatie en doe dat nog steeds. Mijn hobby's zijn lezen, geschiedenis en Formule 1."

Nevenfuncties

Bezoldigde functie

werkzaamheden voor BEC (Bio Energy Coevorden)

 

 

Onbezoldigde functie

Voorzitter VVE De Kern

Functie historie

2023

  • 03 feb. 2021 - 28 mrt. 2023 Fractielid, JA21
  • Onbekend - 28 mrt. 2023 Statenlid, Provinciale Staten
  • Onbekend - 28 mrt. 2023 Commissielid, Statencommissie Omgevingsbeleid
  • Onbekend - 28 mrt. 2023 Commissielid, Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie

2021

  • Onbekend - 02 feb. 2021 Fractievoorzitter, OpDrenthe
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens