E. Slagt-Tichelman

E. Slagt-Tichelman

Foto van E. Slagt-Tichelman

Contact informatie

Logo van Provinciale Staten
Orgaan: Provinciale Staten Periode: van: tot: Website: www.drentsparlement.nl Functie: Statenlid
Logo van GroenLinks
Fractie: GroenLinks Periode: van: tot: Website: drenthe.groenlinks.nl/ Functie: Fractievoorzitter
Logo van Statencommissie Omgevingsbeleid
Commissie: Statencommissie Omgevingsbeleid Periode: van: tot: Functie: Commissielid

Elke Slagt-Tichelman (GroenLinks)
Assen
06-10457492

 

Elke Slag-Tichelman aan het woord: 

"In het dagelijks leven ben ik verloskundige. Naast mijn werk als docent en verloskundige, heb ik onderzoek in de vorm van een promotietraject in samenwerking met Rijks Universiteit Groningen en de Verloskunde academie Groningen in 2020 afgerond. Hierbij ben ik opgeleid als epidemioloog. 

Mensen in mijn omgeving zeggen over mij: 'Elke kan goed luisteren naar mensen. Graag wil zij zich inzetten om de Drentse bevolking te vertegenwoordigen. Elke wil zich inzetten voor de Drentse leefbaarheid, zodat de voorzieningen bereikbaar zijn voor iedereen binnen de provincie. Verder wil ze Drenthe populair maken onder jonge gezinnen en jongeren om de diversiteit binnen Drentse krimpgebieden te bevorderen.'

Ik ga voor duurzaamheid en ga voor de mooie Drentse natuur staan. De Drentse natuur is iets waar Drenthe trots op kan zijn; het zorgt voor ontspanning, voor diversiteit van dieren en planten en voor het omzetten van CO2. De Drentse natuur moeten we beschermen en goed kunnen doorgeven in de toekomst."