E. Bos

E. Bos

Foto van E. Bos

Contact informatie

Logo van Provinciale Staten
Orgaan: Provinciale Staten Periode: van: tot: Website: www.drentsparlement.nl Functie: Statenlid
Logo van GroenLinks
Fractie: GroenLinks Periode: van: tot: Website: drenthe.groenlinks.nl/ Functie: Fractielid
Logo van Statencommissie Omgevingsbeleid
Commissie: Statencommissie Omgevingsbeleid Periode: van: tot: Functie: Commissielid

Ewoud Bos
Koekange
06-10086968 

Ewoud Bos (GroenLinks) aan het woord:

“Mijn ouders verhuisden net op tijd naar Meppel, zodat ik als enige uit mijn gezin een Drent kon worden. Wat dat inhoudt besef je pas als je ook eens op andere plekken gaat kijken. Ik kan met recht zeggen dat ik mij thuis voel wanneer ik de Reest over ga. Sinds 5 jaar woon ik in het buitengebied van Koekange tegen de boswachterij Ruinen aan. Eén van die vele mooie plekken die Drenthe te bieden heeft.

 

Naast mijn Statenlidmaatschap sta ik met beide benen in de maatschappij. Ik ben hoofdagent voor de Nationale Politie en werk in onze buurprovincie Overijssel. Mijn geliefde vrouw en ik hebben drie kinderen met al het reilen en zeilen wat daarbij komt kijken. In mijn persoonlijke ontwikkeling kwam ik een jaar terug wat klem te zitten en ik had behoefte om nog meer voor de maatschappij te kunnen betekenen. Ik sloot mij aan bij GroenLinks omdat deze beweging recht doet aan mijn denkbeelden en stelde mij kandidaat voor de verkiezingen van de Provinciale Staten met dit resultaat.

 

Ik voel mij een ware volksvertegenwoordiger. Schroom ook niet om contact met mij te zoeken wanneer je een idee of overdenking hebt.”