Dhr. L.M. Kremers

Dhr. L.M. Kremers

Foto van Dhr. L.M. Kremers
E-mailadres: m.kremers@drentsparlement.nl

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Martin Kremers
Zuidlaren
Telefoon: 06-12779328 

Martin Kramers (CDA) aan het woord:

"We staan niet voor een tijdperk van veranderingen, maar voor een verandering van tijdperk. De wereld verandert in een rap tempo, ook Nederland. Steeds meer wordt er van de burgers eigen initiatief gevraagd. Probeer het eerst zelf op te lossen. Lukt dat niet, zoek hulp bij anderen. Lukt het dan nog niet, kijk dan of de overheid kan helpen. 

Maar dan moet die overheid er wel zijn. De afstand tussen overheid en burger mag dan niet al zo groot zijn, dat die overheid geen verantwoordelijkheid meer voelt. We moeten het samen doen, we kunnen het samen doen. 

In dit proces is de kreet 'de overheid, dat bent u zelf' van wezenlijk belang. Door het samen te doen geven wij weer echte invulling aan deze kreet. Minder regels, meer initiatieven, maar ook meer mogelijkheden. 

Ik wil mij daar hard voor maken."

Laatste tweets

 • Dhr. L.M. Kremers tweet:

  RT @trouw: 'Het draagvlak is veel groter in onze Nederlandse poldertraditie dan de politiek soms denkt', zegt CDA-fractievoorzitter Pieter…

  06-07-2019

 • Dhr. L.M. Kremers tweet:

  RT @4positiviteit: Als je bij goede vrienden bent en buikpijn krijgt van het lachen, dat is toch met niets te vergelijken.

  05-07-2019

 • Dhr. L.M. Kremers tweet:

  RT @CDA_Drenthe: Het CDA heeft zorgen over de vindbaarheid van de HUB-taxi. Die vindbaarheid is onder de maat, en daar moet volop op worden…

  19-06-2019

 • Dhr. L.M. Kremers tweet:

  RT @4positiviteit: Sommigen praten met je in hun vrije tijd. Anderen maken tijd vrij om met je te praten. Waardeer het verschil.

  19-06-2019

 • Dhr. L.M. Kremers tweet:

  RT @ZorgbelangD: #ZorgbelangDrenthe, al 30 jaar maatschappelijk ondernemer in de provincie Drenthe. Meer weten? Lees ons kernachtige jaarve…

  11-06-2019

Meer tweets van Dhr. L.M. Kremers

Zoek document

Zoeken binnen deze website

Snelzoeken
Provinciale Staten logo

Inloggen

U kunt inloggen als raadslid:

wachtwoord vergeten?